Meer resultaten voor kleren

kleren
 
 
Moet je nieuwe kleren wassen voor het dragen? Zin in meer.
Moet je je nieuwe kleren wassen voor je ze gaat dragen of voor je erin gaat slapen? Je hoeft niet te wachten tot er een harnekkige vlek op zit om nieuwe kleren te wassen voor je ze voor het eerst draagt: dit zijn enkele praktische tips.
Waarom je pas gekochte kleren altijd eerst moet wassen Het Nieuwsblad.
Van productie tot verkoop, door hoeveel handen is zon T-shirt al geweest als jij hem koopt? Voor je nieuwe kleren in contact laat komen met je huid, steek je ze best eens in de wasmachine, zo luidt het advies na onderzoek rond de risicos van allergie├źn en huidirritaties veroorzaakt door textiel.
Zelf kleren maken De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twit
Wat moet dat kosten? Zelf kleren maken. Wat moet dat kosten? Zelf kleren maken. Maaike Van Melckebeke. Een hemd met flamingoprint kan een goed idee lijken in de koopjesperiode, tot u beseft dat u geen kleren aandurft in een andere kleur dan blauw en grijs.
Het Vlaams woordenboek kruipen, niet in de kleren.
Volgens het Groot Uitdrukkingenwoordenboek wordt met de koude kleren de bovenkleding bedoeld. Als iets wist door te dringen door je koude kleren, drong het daarmee ook door tot je ondergoed. Je kunt ook iets maar langs je koude kleren laten afglijden.
kleren WikiWoordenboek.
Spaans: indumentaria es v, ropa es v, ropaje es m, vestidos es m mv, vestuario es m. meervoud van het zelfstandig naamwoord kleed. Het woord kleren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd kleren herkend door.
Alle artikels over Schone" Kleren Campagne" Knack Weekend.be.
Sara Ceustermans van De Schone Kleren Campagne evalueert de voorbije drie jaar en lanceert samen met Fairtrade Gent en Fair Trade Belgium een online platform waar mensen tot actie kunnen overgaan. Jaaroverzicht 2015: Hoe duurzaam waren onze kleren het voorbije jaar?
Teken net als Philippe Gilbert voor cleane kleren.
Zo trekken we sportmerken samen over de streep om schone kleren te produceren. Help kledingarbeidsters aan een leefbaar loon en een veilige werkplaats door net als Philippe Gilbert onze petitie te tekenen. Zo trekken we sportmerken samen over de streep om schone kleren te produceren.
kleding / kledij / kleren taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
kleding / kledij / kleren. Kleding en kleren zijn neutrale woorden voor stukken textiel ter bedekking van het lichaam, kledingstukken. Die woorden komen vaak in samenstellingen voor. Kleding kan ook worden gebruikt voor de wijze van gekleed gaan. Steeds meer kijkers klagen over de kleding / kleren van presentatoren.
kleren Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kleren DE kleren EN kleren ES. Definities op Encyclo.nl: kleren 6x. Vertalingen kleren NLFR. kl er n.
Over ons Schone Kleren Campagne.
Schone kleren in de gemeente. Vragenformulier Schone kleren in de gemeente. Schone kleren op het werk. De complexe keten. Over de Schone Kleren Campagne. De Schone Kleren Campagne wil de vuile was van de mondiale kledingindustrie buitenhangen en eist schone kleren.
Merkkleding outlet online kopen Goedkope merkkleding bestellen bij Kleren.com.
De grootste online merkkleding outlet voor dames, heren en kinderen. Kleren.com is de merkkleding outlet winkel online met meer dan 4000 artikelen waarbij de kortingen oplopen tot 80% van de originele retail prijzen. Nooit meer wachten tot de sale, want bij kleren.com is het altijd sale!

Contacteer ons